25 jaar!

Schilders- en onderhoudsbedrijf ‘De Kwakel’ bestaat vanaf 23 maart dit jaar officieel 25 jaar! Het bedrijf is opgestart vlak na de geboorte van mijn oudste kind, waarbij ik enorm veel steun kreeg van mijn vrouw. Over de laatste 25 jaar zijn er veel dingen veranderd, niet alleen op het gebied van schilderwerk, maar ook in locatie. Zo ben ik, en dus ook het bedrijf, verhuisd naar Beinsdorp. Voor de klanten in de regio De Kwakel/Uithoorn heeft dit niks betekend, maar wel heeft dit betekend dat de klantenbasis zich heeft uit kunnen breiden naar de Haarlemmermeer.

De afgelopen 25 jaar zijn, net als voor ieder bedrijf, niet altijd makkelijk geweest, maar door het vertrouwen van onze klanten, jullie!, hebben wij ons goed door de moeilijkere periodes kunnen loodsen.

Ook zou ik graag mijn partner willen bedanken voor alle steun die zij mij heeft geboden en al het werk wat ze heeft gedaan, en nog steeds doet, om te zorgen dat alle administratie altijd up-to-date blijft. Daarbij heeft zij niet alleen binnen het bedrijf gezorgd dat alles bleef draaien, maar ook heeft zij een situatie weten te creƫren waarin het voor mij mogelijk was om dit bedrijf vorm te geven. Daarbij wil ik ook mijn twee fantastische kinderen bedanken voor al het geduld wat ze hebben gehad en voor alle steun die ze mij hebben geboden in het achterna gaan van mijn droom.